Apartmány Oasis

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 1069667
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Oasis

TV chladnička,minibar parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 550 m

Popis
Moderný apartmánový dom Oasis sa nachádza v novovybudovanej, pokojnej severnej časti Primorska. Od pláže je vzdialený 550 metrov a od centra Primorska je vzdialený približne 800 metrov. K vybaveniu apartmánového domu patrí vstupná hala, denný bar, výťah. Súčasťou ubytovacieho zariadenia je väčší bazén, kde slnečníky a ležadlá sú bez poplatku. Apartmánový dom ponúka možnosť bezplatného parkovania v areáli. Wi-Fi pripojenie je v celom objekte zdarma.

Ubytovanie
Priestranné, vkusne zariadené apartmány. V apartmáne sa nachádza klimatizácia, TV/SAT, vlastná kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, žehlička a balkón. Kuchynský kút je vybavený elektrickou dvojplatničkou, rýchlovarnou kanvicou, chladničkou, základným riadom na prípravu a konzumáciu jedál. Apartmány pozostávajú z dvoch miestností spálne a obývacej časti, kde sa nachádza aj kuchynský kút. Ubytovanie je možné pre maximálne 5 osôb.

Stravovanie

Nie je v cene zájazdu. Možnosť stravovania v reštauráciách v letovisku.

Pláže
Priamo v letovisku sú dve pláže - severná a južná. Obidve pláže sú s jemným pieskom a pozvoľným prístupom do mierne sa zvažujúceho mora. Severná pláž sa tiahne od promenády na severnej časti Primorska až po Perlu, rezidenciu bývalého bulharského prezidenta Todora Živkova, začiatok južnej pláže je pri prístave a pokračuje až po ďalšie letovisko Kiten. Na severnej pláži, vzhľadom na jej orientáciu, býva more s väčšími vlnami, na južnej pláži býva pokojnejšia hladina, a preto je vyhľadávaná najmä rodinami s malými deťmi. Na obidvoch plážach sa nachádzajú strediská vodných atrakcií, prezliekarne, sprchy, bary a bufety s rýchlym občerstvením. Obidve pláže sú pod dohľadom plavčíkov. Slnečníky a ležadlá sú za poplatok, dajú sa však využiť aj časti pláží v tesnej blízkosti chránených pieskových dún, ktoré nie sú spoplatnené. Bližšie k apartmánom Oasis je severná pláž. Naše hodnotenie ***

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: