Stella

Apartmány Stella -  autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Apartmány Stella - vstupný areál-autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Apartmány Stella -  posedenie - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - posedenie- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Apartmány Stella izba- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella -  izba - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella -  izba - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kúpeľňa - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kúpeľňa - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kuchynka - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kuchynka - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kuchynka - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - kuchynka - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - lobby - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - lobby - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Apartmány Stella - záhradná sprcha- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Apartmány Stella - záhradný gril- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Apartmány Stella -  pláž - autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riviéra) Olympic beach-pláž-autobusová doprava  (Olympic Beach,Olympská riviéra) Olympic beach-pláž-autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riviéra) Olympic beach - pobrežie-západ slnka-autobusová doprava  (Olympská riviéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava  (Olympic Beach, Olympská riivéra) Paralia-Olympic beach-panoráma- autobusová doprava (Olympic Beach, Olympská riivéra)
Destinácia: Grécko, Pieria (Olympská riviéra), Olympic Beach
Kód zájazdu: 1269137
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Stella

TV nákupná pasáž chladnička,minibar lekáreň lekárska služba bicykle parkovisko detská postieľka detské ihrisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od pláže: 200 m
Rýchly popis:

Apartmánový dom vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi.


Poloha:
približne 200 m od piesočnatej pláže.

Ubytovanie:
štúdiá pre 2-3 osoby pozostávajú z jednej miestnosti s dvomi samostatnými lôžkami, prípadne z dvojlôžka a jedného samostatného lôžka. Štúdiá pre 4 osoby pozostávajú z jednej miestnosti s dvomi dvojlôžkami. Apartmány pre 4 osoby pozostávajú z dvoch samostatných spální (v každej dve samostatné lôžka) a oddelenej kuchynky. V štúdiách a apartmánoch sa nachádzajú oddelené kuchynky (kuchynská linka, chladnička, elektrický varič, základný riad), sprcha a WC. Štúdiá i apartmány majú balkón. Klimatizácia  za poplatok 5 EUR na mieste. Apartmánový dom je vybavený výťahom. Pripojenie wi-fi zdarma v celom objekte.

Stravovanie:
bez stravy, možnosť dokúpenia polpenzie alebo večerí.

Pláž:
široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo konzumné v plážových baroch.

Doprava:

autobusová, individuálna


V cene je zahrnuté:
9, resp. 12x ubytovanie, záverečné upratovanie, posteľná bielizeň, služby delegáta.

V cene nie je zahrnuté:
Doprava: LUX BUS 180 EUR, miestenka 10 EUR, príplatok za dvojsedadlo 110 EUR, príplatok za samostatnú dopravu bez ubytovania 35 EUR/osoba, príplatok za spojenie dvoch po sebe idúcich turnusov 50 EUR/osoba. Povinné príplatky: pobytová taxa od 2 rokov 20 EUR/osoba/pobyt na 9 nocí, resp. 25 EUR/osoba/pobyt na 12 nocí. Odporúčaný doplatokkomplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň, poistenie asistenčných služieb k motorovému vozidlu 2,30 EUR/deň.  Ostatné doplatky: 9x večere 130 EUR/osoba, resp. 12x večere 1750 EUR/osoba, 9x polpenzia 210 EUR/os., resp. 12x polpenzia 275 EUR/osoba. Poplatok za klimatizáciu 5 EUR/izba/noc. Nástupné miesta: BA, KE - bez poplatku, PO - 7 EUR, NR, TT - 10 EUR,  NZ, KN, TO, PN, PE - 15 EUR, TN, ZH, PD, DUB, NM, RK,LM 20 EUR, BB, ZV, PB, ZA, MT, PU - 25 EUR, PP, MI, HE, VT- 18 EUR. 

Typ stravy:

bez stravy


Informácie o krajine a stredisku:

OLYMPSKÁ RIVIÉRA

Rozprestiera sa južne od mesta Thessaloniki, patrí medzi najvyhľadávanejšie oblasti Grécka, hlavne kraj Pieria. Dominantou krajiny je pyšný masív Olympu. Môžete tu obdivovať množstvo historických klenotov gréckej kultúry. Príjemná stredomorská klíma a atraktívnosť prostredia vytvárajú takmer ideálne predpoklady na strávenie nezabudnuteľnej dovolenky. Trasa autobusových zájazdov vedie cez Maďarsko, Srbsko a Macedónsko do Grécka.


OLYMPIC BEACH 

Prímorské letovisko Olympic Beach je vzdialené asi 3 km od susednej Paralie, približne 10 km od hlavného centra Olympskej riviéry - Katerini. Široké piesočnaté pláže sú vhodným miestom na celodenné slnenie a kúpanie, ako aj romantické večerné prechádzky. V Olympic Beach, ako aj v neďalekej Paralii Vás z každej strany lákajú obchodíky s rozmanitým tovarom. Príjemnú atmosféru znásobujú malé taverničky a reštaurácie pozdĺž pobrežia s prenikajúcou vôňou gréckych špecialít.  


Fakultatívne výlety:

Kláštory na Meteorách - výlet do vnútrozemia Grécka, na územie provincie Thessália, kde sa nad malebným mestečkom Kalambaka týčia zvláštne skalné útvary.  Na ich vrcholkoch sa s príchodom kresťanstva začali úsádzať mnísi-askéti a postupne tu v období 14.-16. storočia vyrástli zaujímavé stavby kláštorov a kostolíkov. Z pôvodných 24 kláštorov sa dodnes zachovalo len 6, ale tie sú aj v súčasnosti obývané a funkčné. V rámci výletu sa koná aj zastávka v ikonografickej dielničke, kde sa návštevníci môžu bližšie oboznámiť s technikou ikonografie. Jedná sa o celodenný výlet, návrat cca o 18.00 hod. Info o cenách u delegáta.         
Výlet na pohorie Olympu - v rámci tohto výletu môžete bližšie spoznať toto mýtické pohorie, dozviete sa veľa nie len z gréckej mytológie ale aj o geografii a histórii tohto územia. V rámci výletu absolvujete prechádzku jedným z najkrajších kaňonov pohoria, pokochať sa môžete prekrásnou vyhliadkou a zároveň sa budete mať možnosť oboznámiť s architektúrou minulých storočí, kedy vznikali na Olympe malebné dedinky. Návrat z výletu v popoludňajších hodinách. Info o cenách u delegáta.         
Plavba loďou na ostrov Skiathos - jedná sa o jeden z ostrovov známeho súostrovia Severné Sporady. Autobusom sa preveziete do malého rybárskeho prístavu (cca 2 hodiny), kde sa nalodíte a budete pokračovať plavbou v krásnom zálive Pagassitikos až na otvorené more, kde sa budete plaviť medzi ostrovmi a ostrovčekmi tohto súostrovia. Na Skiathose budete mať k dispozícii cca 2 hodiny voľného času v mestečku, ktoré sa vyznačuje typickou ostrovnou architektúrou, biele domčeky s modrými okenicami, úzke uličky, prejsť sa môžete až ku kostolíku, odkiaľ sa Vám naskytne nádherný výhľad na okolité ostrovy a krajinu. Neskôr nasleduje asi polhodinová plavba k jednej z najkrajších pláží ostrova - Kukunaries, kde môžete stráviť čas kúpaním, alebo prechádzkou k jazeru.

Hlavné mesto Atény - náročnejší zájazd, nakoľko sú Athény vzdialené cca 450 km, odchod väčšinou v nočných hodinách. Prehliadka Akropoly, múzea, prechádzka starou časťou mesta Plaka, výmena stráží pred Parlamentom, Panathenajský štadión (miesto dejiska prvých novodobých Olympijských hier). Návrat z výletu až vo večerných hodinách. Info o cenách u delegáta.        
Grécky večer - príjemný večer s ochutnávkou gréckej gastronómie s folklórnym programom. Info o cenách u delegáta.

V ponuke našej partnerskej CK nájdete aj ponuku ďalších výletov, ako je napríklad Pirátska plavba (organizuje sa podľa počtu účastníkov), zájazd k bahennému jazeru Allikes s liečivými účinkami, návšteva Edessy a Pozaru. Bližšie info o programoch a cenách Vám poskytne delegát. 


Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: