Amsterdam

, Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, typické budovy , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, In de Waag , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Zaanse Schans , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Rijksmuseum , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, kanály , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, kanály , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, kvetonový trh , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, kanály , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, bicykle , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Zaanse Schans , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, budovy v meste , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Beginjhof záhrady , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, mapa , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, dreváky , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, kanály , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, palác na námestí Dam , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Begijnhof , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Amsterdam z výšky , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, Zaanse Schans , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, mapa , Letecký poznávací zájazd, Amsterdam, leták
Destinácia: Holandsko, Severný Holland (Amsterdam), Amsterdam
Kód zájazdu: 1266183
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:
Navštívte mesto, ktorého kultúru tvorili významné osobnosti ako Van Gogh, či Rembrandt. Súčasťou programu je aj návšteva dedinky Zaanse Schans, ktorej dominantu tvoria krásne veterné mlyny obklopené množstvom flóry typickej pre Holandsko.

Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky

Amsterdam - Zaanse Schans

Holandsko:


Doprava:
letecká

Program:

1. deň – prílet do Amsterdamu, hlavného mesta Holandska, mesta tulipánov a bicyklov. Prehliadka historického centra mesta s hlavným námestím Dam a kostolom sv. Mikuláša, mestskou radnicou. Nový kostol, ktorý dnes slúži ako miesto umeleckých výstav a organových recitálov. Kráľovský palác, považovaný za najvýznamnejšiupamiatku zlatého veku Holandska. Napriek svojmu názvu nie je sídlom kráľovskej rodiny a celý je postavený na vode,podopieraný takmer 14 tisíckami drevených pilónov. V prípade záujmu návšteva múzea voskových figurín Madame Tussaud´s. Večer ubytovanie v hoteli.
2. deň – raňajky, pokračovanie v prehliadke mesta, prípadne návštevou vybraného múzea. Rijksmuseum – najväčši múzeum Holandska založené v roku 1800 s rozsiahlymi umeleckými zbierkami zo zlatej éry holandského maliarstva – medzi najväčšie klenoty patrí Nočná hliadka od Rembrandta. Múzeum Vincenta Van Gogha,v ktorom sa nachádza niekoľko stoviek obrazov, skíc a náčrtov tohto svetoznámeho autora. Medzi pozoruhodné patrí aj Múzeum Anny Frankovej, ktoré sa nachádza v dome, kde sa počas druhej svetovej vojny ukrývala a napísala tu väčšiu časť svojich denníkových zápiskov. Pokračovanie prehliadkou Rembrandtovho námestia, kde sa nachádza Rembrandtov dom, námestie Nieuwmarkt so starožitným trhom a budovou Waag, ktorá je najstarším zachovaným hradným objektom mesta. Postavená bola v 15. storočí a slúžil ako mestská brána, neskôr ako cechová hala, múzeum, ale aj ako požiarna zbrojnica a divadlo. Návrat do hotela.
3. deň – raňajky, návšteva dedinky Zaanse Schans – prehliadka jedinečného skanzenu s veternými mlynmi a typickými zelenobielymi rybárskymi domčekmi, ukážka výroby syrov a typických holandských drevákov. Popoludní návrat do Amsterdamu a plavba po grachtoch, ktorými je pretkané celé mesto. Je ich viac ako 160 a križuje ich cez 1250 mostov. Individuálne voľno. Vo večerných hodinách návrat do hotela.
4. deň – raňajky, návšteva oázy pokoja a kľudu v rušno meste, pôvabného dvora Begijnhof, ktorý v minulosti slúžil ako útočisko pre ženy, žijúce zbožným životom. Založili ho v 14. storočí a aj keď bola katolícka cirkev v 16. storočí zakázaná, mníšky tu naďalej pôsobili, pretože dvor bol v ich súkromnom vlastníctve. Navonok sa vzdali kaplnky, no v útrobách niekoľkých domov postavili tzv. skrytý kostol.
Návrat do hotela, vyzdvihnutie batožiny, transfer na letisko, odlet.

*pozn.: postupnosť programu sa môže meniť




V cene je zahrnuté:
3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, letecká doprava Viedeň – Amsterdam – Viedeň, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky 195 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., doprava v meste (napr. metro, vlak a pod.) počas zájazdu po pamiatkách a atrakciách, pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 100 EUR/os. (platba na mieste v SEK). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 165 EUR/3 noci. Prípadné vstupy na atrakcie, do múzetí atd.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
4-DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Amsterdam | Zaanse Schans | Rijksmuseum

Amsterdam

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: