Portugalsko - zem moreplavcov a slnka

, Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Braga , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Braga - Cascais , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Coimbra , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Douro , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Lisabon , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Lisabon , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Nazare , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Obidos , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Obidos , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Porto , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Sintra , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Sintra , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Tomar , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Douro , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, Tomar , Letecký poznávací zájazd, Portugalsko, Zem moreplavcov a slnka, leták
Destinácia: Portugalsko
Kód zájazdu: 1266085
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Počas ôsmich dní s nami dokonale spoznáte Portugalsko - domov najväčších moreplavcov, dobrých vín, či veľkolepých palácov. Z cestovateľského zoznamu si odškrtnete atrakcie ako mesto Lisabon, Alcobaca s najväčším kostolom v krajine, Fátima ako miesto zázraku pre katolíckych veriacich, hrad rytierov Kristovho rádu, najzápadnejší cíp kontinentálnej Európy Cabo da Roca. Spoznáte mesto Porto preslávené portským vínom a užijete si ochutnávku v rozľahlých viniciach Quinta da Aveleda.

Ubytovanie: 7x v hoteli

Stravovanie: 5x polpenzia, 2x raňajky

Lisabon – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Óbidos – Nazaré – Alcobaca – Batalha – Fátima – Tomar – Coimbra – Porto – Braga – Guiamaraes – Quinta da Aveleda



Doprava:

letecká


Program:

1. deň – prílet do Lisabonu, transfer do hotela, ubytovanie.  

2. deň – raňajky, celodenná prehliadka Lisabonu, na ktorý sa pozerá replika slávnej sochy Krista v Riu de Janeiro. Prehliadka starobylej štvrti Belém s Kláštorom hieronymitov, veža Torre de Belém, hrad Castelo de Sao Jorge, najstaršia štvrť Alfami. Ubytovanie a večera.  

3. deň – raňajky, transfer do Sintry (UNECSO) plnej rozprávkových palácov. Presun na najzápadnejší cíp Európy, Cabo da Roca, pokračovanie do mestečka Cascais, presláveného rybími špecialitami. Návrat do hotela, večera. 

4. deň – raňajky, presun do stredovekej dedinky Óbidos. Prechádzka pomedzi biele domčeky s terakotovými strechami. Pokračovanie prechádzkou po pláži v rybárskej dedinke Nazaré. Zastávka v mestečku Alcobaca s najväčším kostolom Portugalska (UNESCO) a cisterciánskym opátstvom. Zastávka v Batalhe s návštevou kráľovského kláštora (UNESCO). Program dňa zakončený v pútnickom meste Fátima. Ubytovanie a večera.  

5. deň – raňajky, pokračovanie do mesta Tomar, kde sa nachádza hrad Convento de Cristo (UNESCO), ktorý bol sídlom rytierov Kristovho rádu. Odchod do bývalého hlavného mesta Coimbra, kde sa nachádza najstaršia univerzita Portugalska a druhá najstaršia univerzita sveta. Ubytovanie a večera.  

6. deň – raňajky, celodenná návšteva Porta, ktoré je vo svete preslávené vďaka portskému vínu. Prechádzka po historickej štvrti Ribeira, po brehoch rieky Doura až po jej ústie do Atlantiku. Prehliadka katedrály Terreido da Sé, štvrť Barredo s domami naklonenými do strán a gotický kostol Sao Francisco s honosnou zlatou výzdobou. Ochutnávka portského vína v pivniciach Burmester. Fakultatívne návšteva predstavenia portugalského hudobného žánru fado.

7. deň – raňajky, transfer do Bragy na pútnické miesto Bom Jeses de Monte. Pokračovanie do mesta Guimaraes (UNESCO), kolísky portugalského národa. Poslednou zastávkou dňa s ochutnávkou budú vinice Quinta da Aveleda. Návrat do hotela, večera.

8. deň - raňajky, transfer na letisko, odlet z Porta.


V cene je zahrnuté:
7x ubytovanie v 3* hoteli, 5x polpenzia, 2x raňajky, letecká doprava Viedeň - Lisabon/Porto - Viedeň, podpalubná batožina, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA, transfer letisko - hotel - letisko, autokarová doprava počas okruhu, sprievodca CK, ochutnávka vína v Porte, ostatné prehliadky/ochutnávky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:

Povinné príplatky: servisné poplatky 220 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena vstupov 100 EUR/os (platba na mieste). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 230 EUR/7 nocí.


Typ stravy:
raňajky

Dni:
8 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
Lisabon | Cabon da Roca | Fatima | Porto

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: