Londýn pre deti

, Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, stanica King's Cross, nástupište 9 a 3/4, Harry Potter , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Buckinghamský palác , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, fontána na Trafalgar Square , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, London Zoo , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Tower Bridge a Temža , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Westminster Bridge a Elizabeth Tower , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, telefónna búdka , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Tower Bridge , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Warner Bros. štúdiá Harryho Pottera , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Warner Bros. štúdiá Harryho Pottera , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Warner Bros. štúdiá Harryho Pottera , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Greenwichské observatórium , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Greenwichský poludník , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Hyde park , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, London Eye , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, Warner Bros. štúdiá Harryho Pottera , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, mapa , Letecký poznávací zájazd, Veľká Británia, Londýn pre deti, leták
Destinácia: Veľká Británia, Anglicko, Londýn
Kód zájazdu: 1266154
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Poznávacie zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Rýchly popis:

Britská metropola obohatená o program pre malé, aj veľké deti. Okrem najslávnšjeích atrakcií, ako Parlament, London Eye, Piccadilly, londýnske akvárium, Trafalgarské námestie, Westminsterské opátstvo, či Greenwich s nultým poludníkom, vás čaká aj skutočná mágia pri návšteve filmových štúdií Harryho Pottera. Odleťte s nami, síce nie na Nimbuse, ale lietadlom do Londýna a určite budete očarení.


Ubytovanie: 3x v hoteli

Stravovanie: 3x raňajky

 

Londýn



Doprava:
letecká

Program:

1. deň – prílet do Londýna, hlavného mesta Veľkej Británie a jednej z najkrajších metropol Európy. Transfer do hotela, odloženie batožiny. Prechádzka mestom - Buckinghamský palác, ktorý je oficiálnym londýnskym sídlom anglických monarchov, park sv. Jakuba, gotický Kolegiálny kostol sv. Petra, známejší pod názvom Westminsterské opátstvo, britský Parlament a najznámejšia hodinová veža sveta Big Ben. V skutočnosti ide o oficiálne meno inštalovaného zvona a veža nesie meno po zosnulej kráľovnej Alžbete II. Popoludňajšia návšteva londýnskeho akvária, v ktorom možno nájsť Nemov koralový útes, oceánsky tunel, vrak potopenej lode, ale aj cestu žraločím tunelom. Podvečer jazda na Londýnskom oku s očarujúcim výhľadom na Londýn a rieku Temžu, z výšky až 135 metrov. Vo večerných hodinách návrat do hotela a ubytovanie.

2. deň – raňajky, presun na Trafalgarské námestie s Národnou galériou a pamätníkom admirála Nelsona, Piccadilly Circus, známy dopravný uzol Londýna s množstvom reštaurácií, divadiel, kín a obchodov, často prirovnávaný k newyorskému námestiu Times Square, hlavne kvôli svetelným reklamám. Aj keď názov pripomína cirkus, v skutočnosti ide o latinský názov pre kruh. Mestské časti Soho a China Town. Návšteva londýnskej zoologickej záhrady, ktorá je najstaršou vedeckou zoologickou záhradou na svete. Návrat do hotela.

3. deň – raňajky, prehliadka štúdií filmovej spoločnosti Warner Bros venovaná najznámejšiemu čarodejníkovi na svete Harrymu Potterovi, kde kúzla a čary ožívajú. Návštevníci sa ocitnú v Šikmej uličke, Zakázanom lese, v kuchyni u Weasleyovcov, na hodine elixírov u profesora Severusa Snapa, v Chrabromilskej veži a samozrejme vo Veľkej sále Rokfortskej strednej školy čarodejníckej. Stretnú sa nielen s Harrym, Ronom a Hermionou, ale aj s najobávanejším čiernym čarodejníkom „tým, ktorého netreba menovať“. Návrat do Londýna a možnosť návštevy Vedecko-technického múzea s interaktívnymi exponátmi, objavmi a vynálezmi ľudstva alebo Prírodovedného múzea, kde na návštevníkov čakajú unikáty prírody, počnúc najväčšími dinosaurami až po najmenší hmyz. Návrat do hotela.

4. deň – raňajky, presun do Greenwichského kráľovského parku, možnosť návštevy Národného námorného múzea, či Kráľovského observatória Greenwich, kde možno nájsť nultý poludník, od ktorého sa odpočítavajú zemepisné dĺžky. Návrat do hotela, vyzdvihnutie batožiny a transfer na letisko. Odlet z Londýna.


V cene je zahrnuté:
3x ubytovanie v 3* hoteli s raňajkami, letecká doprava Viedeň/Bratislava – Londýn – Viedeň/Bratislava, transfer letisko - hotel - letisko, transfer na letisko a späť s nástupom v NR, TT alebo BA (v prípade odletu z Viedne), sprievodca CK, prehliadky podľa programu bez vstupov.

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky 195 EUR/os., palivový a emisný príplatok 25 EUR/os., doprava v meste a do štúdií Warner Bros, vstup do štúdií Warner Bros 45 EUR (deti 5-15 r.), 57 EUR (16 r.+), pobytová taxa (platba na mieste cca 2 EUR/os./noc). Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,70 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 4,70 EUR/os./deň, orientačná cena ostatných vstupov 130 EUR/os. (platba na mieste v GBP). Ostatné doplatky: 1-lôžková izba 145 EUR/3 noci. Upozornenie: na vstup do Spojeného kráľovstva je potrebný cestovný pas platný počas celej doby pobytu (občania SR). Ceny vopred objednaných vstupov sa môžu meniť. CK Turancar si vyhradzuje právo na ich doúčtovanie.

Typ stravy:
raňajky

Dni:
4 DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD

Pamiatky v programe pre leták:
London Eye | Londýnske akvárium | štúdia Harryho Pottera

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: