Mandarin Oriental Jumeira

Hotel Bazén a pláž Bazén Izba Superior Izba Superior Izba Deluxe Sea View Junior Suita Sea View Kúpeľňa Reštaurácia Reštaurácia Noor Lounge Reštaurácia Tasca by José Avillez Reštaurácia Tasca by José Avillez Reštaurácia Netsu by Ross Shonhan Reštaurácia Bar Reštaurácia Netsu by Ross Shonhan Reštaurácia Sun Vibe Pool Bar Spa & Wellness Spa & Wellness FItness Fitness Detský kútik Konferenčná miestnosť
Destinácia: SAE, Dubai, Jumeirah
Kód zájazdu: 1302183
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Exotika

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Mandarin Oriental Jumeira

TV masáž wellness, spa miniklub vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi bazén
Popis:
nový luxusný plážový rezort je zasadený do prostredia pokojnej vilovej štvrte na pláži Jumeirah Beach, mimo ďalších hotelov a rušných promenád. Hotel je od centra mesta Downtown Dubai 15 minút taxíkom a od obľúbenej obchodnej štvrteCity Walk 5 minút taxíkom alebo 20 minút chôdze. Nový turistický komplex La Mer s desiatkami reštaurácií, kaviarní, barov a aquaparkom je vzdialený len 10 minút chôdze. Sieť Mandarin Oriental patrí vďaka kvalite poskytovaných služieb medzi absolútnu špičku svetového hotelierstva.

Vybavenie:
hostia majú k dispozícii veľkú vzdušnú lobby s recepciou, šesť reštaurácií a barov, fitness a wellness centrum, detský klub, plavecký bazén. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
prírodná udržiavaná prírodná piesočnatá pláž. Ležadlá, slnečníky ako aj uteráky sú v celom areáli hosťom poskytované bezplatne.

Zábava a šport:
moderne vybavené fitness, centrum vodných športov,  luxusné wellness centrum s ponukou masáží a procedúr pre zdravie a krásu.

Stravovanie:
raňajky, možnosť doobjednať polpenziu alebo plnú penziu.V hoteli nájdete nasledujúce reštaurácie a bary: The Bay (reštaurácia v štýle brasserie, medzinárodná), Netsu (japonský steakhouse, sushi), Tasca (portugalská), Noor Lounge (lobbybar, salónik), The Mandarin Cake Shop (koláče, pralinky a sladkosti),  Sun Vibe (bar pri bazéne).

Vybavenie izieb:
elegantne zariadené izby s výhľadom na panorámu centra mesta Dubaj, drevené obklady a množstvo štýlových doplnkov, HD LCD TV, DVD prehrávač, písací stôl, telefón, trezor, kávovar, veľká kúpeľňa s vaňou, sprchový kút, župany, papuče, sušič na vlasy a kvalitné kozmetické doplnky.

Poznámka:
každý hosť ubytovaný v emirátoch Dubaj, Abu Dhabi a Ras Al Khaimah je povinný zaplatiť pobytovú taxu „Tourism Dirham“. Poplatok je splatný na mieste pri odchode z hotela. Suma závisí od kategórie ubytovania (Dubaj: 3* hotel 10 AED/izba/noc, 4* hotel 15 AED/izba/noc, 5* hotel 20 AED/izba/noc, Abu Dhabi 10 AED/izba/noc, Ras Al Khaimah 15 AED/izba/noc).

Kontaktujte nás

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: